Terveystaloustieteen Seuran 30-vuotisjuhlaillallinen
Terveystaloustieteen seura juhlii 30-vuotista taivaltaan toukokuussa 2022!
Terveystaloustieteen Seuran tarkoitus on terveystaloustieeteellisen tutkimuksen tekeminen, edistäminen ja tunnettavuuden kasvattaminen, ja jo monta vuosikymmentä kestäneen taipaleen juhlistamiseksi järjestämme juhlaillallisen Helsingissä ravintola Särkänlinnassa 20.5.2022. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlistamaan 30-vuotista matkaamme kanssamme!
Kuljetukset yhteysaluksella Särkänlinnaan lähtevät 20.5.2022 klo 17:45 ja klo 18:00 Ullanlinnan laiturista Café Ursulan vierestä. Veneeseen mahtuu kerrallaan 50 henkilöä, joten saavuthan ajoissa paikalle. Alkumaljojen jälkeen ilta jatkuu illallisella ja juhlintaa voi jatkaa aina klo 24:00 saakka, jolloin lähtee viimeinen yhteysalus takaisin mantereelle. Illallisen jälkeen juomia voi ostaa omakustanteisesti ravintolan baarista.
Illalliskortti on mahdollista ostaa alkoholittomana tai alkoholillisena versiona. Alkoholittomaan illalliskorttiin kuuluu alkoholiton alkumalja, ruokajuomana vesi sekä kahvi/tee. Alkoholilliseen illalliskorttiin kuuluu alkumaljana kuohuviini, kaksi kaatoa viiniä illallisen aikana sekä avec kahvin/teen kanssa. Molemmat illalliskortit sisältävät menopaluuvenekuljetuksen Särkänlinnaan.
Alkoholiton illalliskortti 85,00 €
Alkoholillinen illalliskortti 110,00 €
Illalliselle on mahdollista ottaa seuralainen mukaan – ilmoitathan seuralaisesi samaan aikaan oman ilmoittautumisesi kanssa! Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot.
Mikäli haluat illan aikana esittää tervehdyksen tai onnittelun, pyydämme ilmoittamaan näistä etukäteen seuran sihteerille osoitteeseen sihteeri@ttts.fi.
Pukukoodi tilaisuudessa on smart casual.
Ilmoittautumaan illalliselle pääset tästä linkistä.
Menu
Alkupalabuffet
Silli- ja silakkalajitelma
Halstrattua lohta ja piparjuurta
Katkarapuja ”Skagen”
Maalaispossunrilletteä ja sinappi-dressing
Kartisan paahtopaistia ja aiolia
Lindrothin tilan grillattuja kauden kasviksia ja pähkinävoita
Versosalaattia ja yrtti-vinaigretteä
Keitettyjä varhaisperunoita
Linnan leipää, saaristolaisleipää ja kirnuvoita
Pääruoka (pöytiintarjoiltuna)
Rapumurekkeella täytettyä siikaa ja tillikastiketta
Jälkiruoka
Valkosuklaamoussea, tyrniä ja kauracrumblea
Kahvi/tee
Muutokset menun sisältöön mahdollisia.