Terveystaloustieteen Seuran 30-vuotisjuhlaillallinen

Terveystaloustieteen seura juhlii 30-vuotista taivaltaan toukokuussa 2022!

Terveystaloustieteen Seuran tarkoitus on terveystaloustieeteellisen tutkimuksen tekeminen, edistäminen ja tunnettavuuden kasvattaminen, ja jo monta vuosikymmentä kestäneen taipaleen juhlistamiseksi järjestämme juhlaillallisen Helsingissä ravintola Särkänlinnassa 20.5.2022. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlistamaan 30-vuotista matkaamme kanssamme!

Kuljetukset yhteysaluksella Särkänlinnaan lähtevät 20.5.2022 klo 17:45 ja klo 18:00 Ullanlinnan laiturista Café Ursulan vierestä. Veneeseen mahtuu kerrallaan 50 henkilöä, joten saavuthan ajoissa paikalle. Alkumaljojen jälkeen ilta jatkuu illallisella ja juhlintaa voi jatkaa aina klo 24:00 saakka, jolloin lähtee viimeinen yhteysalus takaisin mantereelle. Illallisen jälkeen juomia voi ostaa omakustanteisesti ravintolan baarista.

Illalliskortti on mahdollista ostaa alkoholittomana tai alkoholillisena versiona. Alkoholittomaan illalliskorttiin kuuluu alkoholiton alkumalja, ruokajuomana vesi sekä kahvi/tee. Alkoholilliseen illalliskorttiin kuuluu alkumaljana kuohuviini, kaksi kaatoa viiniä illallisen aikana sekä avec kahvin/teen kanssa. Molemmat illalliskortit sisältävät menopaluuvenekuljetuksen Särkänlinnaan.


Alkoholiton illalliskortti 85,00 €

Alkoholillinen illalliskortti 110,00 €

Illalliselle on mahdollista ottaa seuralainen mukaan – ilmoitathan seuralaisesi samaan aikaan oman ilmoittautumisesi kanssa! Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot. 

Mikäli haluat illan aikana esittää tervehdyksen tai onnittelun, pyydämme ilmoittamaan näistä etukäteen seuran sihteerille osoitteeseen sihteeri@ttts.fi.

Pukukoodi tilaisuudessa on smart casual.


Ilmoittautumaan illalliselle pääset tästä linkistä.


Menu

Alkupalabuffet

                Silli- ja silakkalajitelma

                Halstrattua lohta ja piparjuurta

                Katkarapuja ”Skagen”

               

                Maalaispossunrilletteä ja sinappi-dressing

                Kartisan paahtopaistia ja aiolia

               

                Lindrothin tilan grillattuja kauden kasviksia ja pähkinävoita

                Versosalaattia ja yrtti-vinaigretteä

                Keitettyjä varhaisperunoita

                Linnan leipää, saaristolaisleipää ja kirnuvoita


Pääruoka (pöytiintarjoiltuna)

                Rapumurekkeella täytettyä siikaa ja tillikastiketta


Jälkiruoka

                Valkosuklaamoussea, tyrniä ja kauracrumblea

                Kahvi/tee


Muutokset menun sisältöön mahdollisia.